Publică un anunț
piatasud.md

0:0 | Olanda și Franța remizează în Grupa D de la EURO 2024

0:0 | Olanda și Franța remizează în Grupa D de la EURO 2024

Olanda și Franța au terminat la egalitate 0-0 în al doilea meci al lor din Grupa D de la EURO 2024, jucat vineri seară pe Red Bull Arena din Leipzig.

Meciul a fost o ciocnire tactică strânsă, cu ambele echipe având șanse de a câștiga, dar în cele din urmă nu au reușit să spargă gheața. Kylian Mbappe, superstarul francez, a fost absent din cauza unei leziuni, dar echipa sa a reușit totuși să creeze probleme apărării olandeze.

Olanda a avut cea mai bună șansă a meciului în prima repriză, când Memphis Depay a lovit bara transversală cu un șut liber. Franța a răspuns prin Ousmane Dembele, care a forțat o paradă excelentă din partea lui Jasper Cillessen.

Ambele echipe au continuat să caute golul în a doua repriză, dar jocul a rămas echilibrat. Finalul a fost tensionat, cu ambele echipe presând pentru un gol târziu, dar scorul final a rămas 0-0.

Remiza lasă ambele echipe cu câte trei puncte după două meciuri, Olanda clasându-se pe primul loc datorită golaverajului superior. Austria se află pe locul trei, cu un punct, în timp ce Polonia este eliminată după două înfrângeri.

Articole similare