Publică un anunț
piatasud.md

1 iunie 2024- Ziua Internațională a Copilului!Vezi care este programul activităților desfășurate în municipiul Cahul.

1 iunie 2024- Ziua Internațională a Copilului!Vezi care este programul activităților desfășurate în municipiul Cahul.

Ziua Internațională a Copilului va fi sărbătorită în Cahul cu o serie de evenimente distractive și interactive, dedicate copiilor de toate vârstele. Primăria municipiului Cahul a anunțat care este programul de activități, ce va transforma 1 iunie într-o zi specială pentru cei mici.

Evenimentele vor începe încă de dimineață și se vor desfășura pe tot parcursul zilei. Între orele 09:00 și 13:00, Parcul Central „Grigore Vieru” va fi gazda unei serii de activități în aer liber pentru copii.

Între orele 10:00 și 13:00, Centrul de Creație „Luceafărul” va organiza concursuri interactive, în timp ce cartierul Lipovanca va răsuna de concerte muzicale prezentate de Școala de Muzică „Maria Cebotari”

După amiază, între orele 16:00 și 17:00, Palatul de Cultură „Nicolae Botgros” va fi locul unui spectacol special pentru copii prezentat de către Teatrul Municipal de Păpuși Chișinău „GUGUȚĂ”.

De la 17:30 până la 21:00, va avea loc parada tradițională a colectivelor artistice ale Palatului de Cultură „Nicolae Botgros” sub conducerea Fanfarei Municipale Cahul. Programul va continua în Piața Horelor cu flashmob-ul „Pe aripile copilăriei”, spectacole muzicale artistice și discotecă pentru copii și părinți mixată de AO „MUSIC GALAXY”

Seara se va încheia într-un mod relaxant în Parcul Central „Grigore Vieru”, prin proiecția unui film cu desene animate în aer liber.

De asemenea, anul acesta în satul Cotihana din raionul Cahul, vor avea loc activități, programe artistice și jocuri distractive atât la terenul de sport cât și la Casa de Cultură „Ioana Căpraru”.

Articole similare