Publică un anunț
piatasud.md

1:0 | Franța, victorie la limită în fața Austriei!

1:0 | Franța, victorie la limită în fața Austriei!

Franța a obținut în acest meci o primă victorie la EURO 2024. Echipa lui Didier Deschamps s-a impus cu scorul de 1-0 în fața Austriei, într-un meci din grupa D.

Un autogol al lui Maximilian Wober în minutul 38 a fost suficient pentru a oferi Franței victoria, deși Kylian Mbappe a ieșit accidentat spre finalul meciului, după o ciocnire cu un adversar.

Austria a avut șansele sale în meci, dar nu a reușit să treacă de o apărare solidă a Franței. Francezii au dominat posesia și au avut mai multe ocazii de a marca, dar au ratat lipsa de precizie în ultima treime a terenului.

Victorie importantă pentru Franța, care pornește cu dreptul în campanie și își ia primele trei puncte. Austria va trebui să lupte pentru a obține un rezultat pozitiv în meciul lor următor împotriva Olandei, dacă dorește să rămână în competiție pentru calificarea în faza eliminatorie.

Pe lângă accidentarea lui Mbappe, Franța a mai avut un alt moment de îngrijorare când Antoine Griezmann a părăsit terenul cu sânge la cap după o ciocnire. Totuși, ambii jucători ar trebui să fie recuperați pentru meciul următor împotriva Țărilor de Jos, programat vineri, 21 iunie.

Meciul a fost arbitrat de spaniolul Jesus Gil Manzano, care a acordat șapte cartonașe galbene, un record la EURO 2024 până acum.

Articole similare