Publică un anunț
piatasud.md

1:0 | Slovacia surprinde și învinge Belgia la EURO2024!

1:0 | Slovacia surprinde și învinge Belgia la EURO2024!

Slovacia a produs o surpriză de proporții la EURO 2024, învingând Belgia cu scorul de 1-0, în meciul din Grupa E, disputat luni, 17 iunie.

Ivan Schranz a marcat singurul gol al meciului în minutul 7, profitând de o respingere greșită a apărării belgiene.Belgienii au dominat posesia și au avut mai multe ocazii de a marca, dar nu au reușit să treacă de o apărare slovacă disciplinată și de un portarul Martin Dubravka.

Victorie importantă pentru Slovacia, care se clasează acum pe locul 2 în grupă, cu 3 puncte, la egalitate cu România, dar cu un golaveraj mai slab. Belgia rămâne cu 0 puncte după primele două meciuri, o performanță dezamăgitoare pentru una dintre favoritele la câștigarea competiției.

Meciul a fost marcat de două goluri anulate pentru Belgia: unul marcat de Romelu Lukaku în minutul 60, din cauza ofsaidului, și celălalt tot al lui Lukaku, în minutul 86, din cauza unui henț comis în faza premergătoare.

Următorul meci pentru Slovacia va fi împotriva Ucrainei pe 21 iunie, și Belgia va juca împotriva României în data de 22 iunie.

Articole similare