Publică un anunț
piatasud.md

1:0 | Spania se califică în optimi la Euro 2024 după victoria în fața Italiei

1:0 | Spania se califică în optimi la Euro 2024 după victoria în fața Italiei

Spania a obținut o victorie 1-0 în fața campioanei en titre Italia, joi seara, la Gelsenkirchen, în grupa B a Campionatului European de Fotbal 2024. Un autogol al lui Riccardo Calafiori în minutul 50 a fost suficient pentru a oferi ibericilor victoria și a le asigura calificarea în optimi.

Meciul a fost unul strâns și echilibrat, cu ambele echipe având șanse de a marca. Spania a dominat posesia, dar Italia a fost periculoasă pe contraatac. Donnarumma a salvat Italia de la o înfrângere mai categorică cu o serie de parade excelente.

Victoria este una importantă pentru Spania, care își consolidează poziția de favorită la câștigarea competiției. Echipa lui Luis Enrique a câștigat acum ambele meciuri disputate în grupă, după victoria cu 3-0 în fața Croației în meciul de debut.

Italia, pe de altă parte, se află într-o situație dificilă, cu un singur punct obținut din două meciuri. Squadra Azzurra va trebui să lupte pentru un rezultat pozitiv în meciul final din grupă împotriva Croației pentru a avea șanse de a se califica în optimi.

Articole similare