Publică un anunț
piatasud.md

1:1 | Anglia și Danemarca se despart cu un egal la EURO 2024

1:1 | Anglia și Danemarca se despart cu un egal la EURO 2024

Cu prințul William prezent printre spectatori, Anglia a remizat, 1-1, cu Danemarca, în cea de-a doua etapă a fazei grupelor de la EURO 2024, desfășurată la Frankfurt.

Meciul a debutat cu o Anglie prudentă, care părea să își conserve energia pentru fazele superioare ale competiției.Danemarca a încercat să profite de această atitudine rezervată a englezilor, dar apărarea solidă a celor din urmă a respins cu succes atacurile danezilor.

Totuși, Anglia a reușit să deschidă scorul în minutul 18, prin intermediul lui Harry Kane, care a finalizat cu succes o fază pornită de Kyle Walker.

Danemarca a ripostat imediat și a obținut egalarea în minutul 34, prin intermediul lui Morten Hjulmand, care a profitat de o pasă excelentă a lui Victor Kristiansen.

Repriza a doua a fost echilibrată, ambele echipe având șanse de a marca golul victoriei. Cu toate acestea, scorul final a rămas neschimbat, 1-1.

Acest rezultat lasă Anglia în fruntea grupei C, cu 4 puncte, urmată de Danemarca cu 2 puncte și Slovenia cu 1 punct.Serbia ocupă ultimul loc, cu doar un punct.

Articole similare