Publică un anunț
piatasud.md

1:1 | Scoția obține un punct prețios în fața Elveției, menținând șansele la calificare la EURO 2024

1:1 | Scoția obține un punct prețios în fața Elveției, menținând șansele la calificare la EURO 2024

Scoția a reușit să obțină un punct prețios în fața Elveției, scor 1-1, în al doilea meci din Grupa A de la EURO 2024.Meciul a fost echilibrat, cu ambele echipe având șanse de a câștiga.

Scoția a deschis scorul în minutul 13, printr-un autogol al lui Fabian Schar. Elveția a egalat rapid, în minutul 26, prin Xherdan Shaqiri. Ambele echipe au avut ocazii de a marca în restul meciului, dar niciuna nu a reușit să fructifice.

Unul dintre punctele culminante ale meciului a fost un gol anulat pentru Elveția în minutul 83, din cauza offside-ului.Scorul final de 1-1 lasă ambele echipe cu șanse de calificare în optimele de finală. Scoția are nevoie de o victorie în ultimul meci împotriva Ungariei, în timp ce Elveției îi este suficient un egal cu Germania.

  • Minutul 13: Scott McTominay marchează un autogol pentru Scoția.
  • Minutul 26: Xherdan Shaqiri egalează pentru Elveția.
  • Minutul 83: Golul lui Breel Embolo pentru Elveția este anulat din cauza offside-ului.

Scoția a reușit să obțină un punct important în lupta pentru calificare, dar echipa va trebui să lupte din greu pentru a obține victoria în ultima etapă împotriva Ungariei. Elveția rămâne în continuare o favorită la calificare, dar are nevoie de un punct împotriva Germaniei pentru a-și asigura un loc în optimi.

Articole similare