Publică un anunț
piatasud.md

15 mai – Ziua Internațională a Familiei | familii din Cahul

15 mai – Ziua Internațională a Familiei | familii din Cahul

Pe 15 mai, sărbătorim Ziua Internațională a Familiei, o zi dedicată celebrării celei mai importante unități a societății. Familia este fundamentul pe care se construiește orice comunitate puternică și prosperă, oferind dragoste, sprijin și un sentiment de apartenență membrilor săi.

Vedeți mai jos câteva familii din Cahul:

Belicci Serghei și Marina și fetițele Bianca&Beatrice

Familia este alinarea sufletului,sensul vieții și mândria noastră. Familia este totul !!!🫶🏻🫶🏻🫶🏻

Familia Băncilă

Pentru noi Familia este totul,cel mai frumos dar de la Dumnezeu!!❤️

Familia Maftei

Familia este locul unde viața începe și iubirea nu se termină niciodată!

Familia Balacci

”Universul nostru”

Familia Moraru

”Моя СЕМЬЯ – МОЯ ВСЕЛЕННАЯ”

Familia Graciov-Caravasili

Familia pentru noi este locul de refugiu unde putem mereu găsi înțelegere, susținere și un izvor nelimitat de iubire necondiționată.

Cum să celebrăm Ziua Internațională a Familiei:

Există multe modalități de a celebra Ziua Internațională a Familiei. Iată câteva sugestii:

  • Petreceți timp de calitate cu familia: Puteți organiza o ieșire în natură, o cină în familie sau o seară de film. Important este să vă bucurați de compania celor dragi și să creați amintiri frumoase împreună.
  • Exprimați-vă aprecierea: Spuneți-le membrilor familiei dumneavoastră cât de mult îi iubiți și apreciați. Puteți scrie o scrisoare, le puteți face un cadou sau pur și simplu le puteți spune din suflet cât de mult înseamnă pentru dumneavoastră.
  • Implicați-vă în comunitate: Puteți participa la un eveniment organizat de o organizație locală care sprijină familiile sau le puteți oferi voluntar timp și resurse.
  • Discutați despre importanța familiei: Puteți organiza o discuție cu prietenii sau familia dumneavoastră despre importanța familiei și despre modul în care o puteți consolida.

Indiferent cum alegeți să marcați Ziua Internațională a Familiei, cel mai important este să vă amintiți că familia este cel mai prețios dar pe care îl aveți. 

Articole similare