Publică un anunț
piatasud.md

2:0 | Germania domină Ungaria și obține a doua victorie la EURO 2024, asigurându-și locul în optimi!

2:0 | Germania domină Ungaria și obține a doua victorie la EURO 2024, asigurându-și locul în optimi!

Germania a obținut o victorie clară cu 2-0 împotriva Ungariei miercuri seară, în al doilea meci din Grupa A de la EURO 2024, asigurându-și astfel un loc în optimile de finală ale competiției. Gazda turneului a dominat meciul de la start până la final, controlând posesia și creând numeroase ocazii de gol.

Jamal Musiala a deschis scorul în minutul 22, cu un șut precis din interiorul careului, după o pasă excelentă a lui Leon Goretzka. Ilkay Gundogan a dublat avantajul Germaniei în minutul 66, cu o lovitură de cap din corner. Ungaria a încercat să intre în joc în a doua repriză, dar nu a reușit să pună în pericol poarta lui Manuel Neuer, care a avut o evoluție solidă.

Victoria îl plasează pe selecționerul Germaniei, Julian Nagelsmann, pe un drum promițător, după ce a câștigat cu 5-1 meciul de deschidere împotriva Scoției. Ungaria, pe de altă parte, rămâne fără puncte după două meciuri și are nevoie urgentă de o victorie în ultima etapă pentru a-și menține șansele de calificare.

Momente cheie ale meciului:

  • Minutul 22: Jamal Musiala deschide scorul cu un șut precis din interiorul careului.
  • Minutul 66: Ilkay Gundogan dublează avantajul Germaniei cu o lovitură de cap din corner.
  • Minutul 73: Dominik Szoboszlai ratează o ocazie importantă pentru Ungaria, cu un șut care trece pe lângă poartă.

Germania a demonstrat din nou că este o candidată serioasă la titlul de campioană europeană, obținând o victorie convingătoare împotriva Ungariei.

Articole similare