Publică un anunț
piatasud.md

2:1 | Anglia-Slovacia. Anglia se califică în sferturile EURO 2024

2:1 | Anglia-Slovacia. Anglia se califică în sferturile EURO 2024

Anglia a reușit calificarea în sferturi de finală ale EURO 2024, după ce a întors scorul în meciul cu Slovacia, câștigând cu 2-1 după prelungiri.

Slovacia a condus o mare parte din meci, după ce Ivan Schranz a deschis scorul în minutul 25. Anglia a pus presiune în cele din urmă, iar Jude Bellingham a marcat un gol spectaculos din foarfecă în prelungiri, aducând meciul la egalitate. Harry Kane a marcat golul victoriei cu o lovitură de cap în minutul 91 al primei reprize de prelungiri.

Meciul a fost tensionat de la un capăt la altul, cu ambele echipe având șanse de a marca. Slovacia a fost mai eficientă în prima repriză, dar Anglia a dominat a doua repriză și prelungirile.

Bellingham a fost eroul Angliei, marcând un gol superb care a salvat echipa de la o eliminare prematură. Kane a marcat și el un gol important, demonstrând încă o dată calitățile sale de lider.

Anglia va juca acum împotriva Elveției în sferturile de finală, un meci care se anunță a fi extrem de disputat. Elveția a eliminat campioana europeană en-titre, Italia, în optimi, demonstrând că este o echipă de temut.

Articole similare