Publică un anunț
piatasud.md

3:0 | România a obținut o victorie spectaculoasă în fața Ucrainei la meciul EURO 2024

3:0 | România a obținut o victorie spectaculoasă în fața Ucrainei la meciul EURO 2024

România a început cu dreptul campania de la EURO 2024, reușind o victorie impresionantă cu scorul de 3-0 împotriva Ucrainei, într-un meci disputat pe Allianz Arena. Tricolorii, conduși de pe margine de selecționerul lor, au demonstrat determinare și calitate în fața unei echipe ucrainene bine organizate și ambițioase.

După un început timid, în care Ucraina a dominat posesia și și-a creat mai multe ocazii periculoase la poarta lui Florin Niță, România a început să își găsească ritmul. În minutul 29, Nicolae Stanciu a deschis scorul cu un șut spectaculos din afara careului, care s-a oprit direct în vinclul porții apărate de Andriy Lunin. Acest gol a marcat începutul unei serii de atacuri mai insistente din partea tricolorilor, care au continuat să pună presiune pe adversari.

În debutul reprizei secunde, România a continuat să fie periculoasă. În minutul 47, Florinel Coman a avut o ocazie bună, dar șutul său a trecut pe lângă poartă. Apoi, în minutul 53, Răzvan Marin a dus scorul la 2-0, cu un șut puternic și precis din afara careului, lăsându-l pe Lunin fără replică.

La doar patru minute distanță, Dennis Man a creat o fază spectaculoasă pe flancul drept, a centrat perfect pentru Denis Drăguș, care a împins mingea în plasă din apropierea porții, stabilind astfel scorul final de 3-0.

În ciuda scorului, echipa Ucrainei nu a renunțat și a continuat să atace, creând câteva ocazii periculoase în ultimele minute ale jocului. Mudryk a avut o șansă importantă în minutul 84, când a șutat puțin peste poarta lui Niță, iar Roman Yaremchuk a lovit bara transversală în minutul 90+2. Totuși, apărarea română, condusă de Andrei Burcă și Radu Drăgușin, a rezistat presiunii, asigurând o victorie categorică.

Articole similare