Publică un anunț
piatasud.md

3:1 Elveția cu Ungaria la EURO 2024

3:1 Elveția cu Ungaria la EURO 2024

Elveția a debutat cu o victorie convingătoare de 3-1 în fața Ungariei la Campionatul European de Fotbal 2024, desfășurat în Germania. Meciul din Grupa A, disputat pe RheinEnergie Stadion din Köln, a fost marcat de o prestație solidă a elvețienilor, care au controlat jocul pe majoritatea duratei partidei.

Elveția a marcat rapid în meci, Kwadwo Duah deschizând scorul în minutul 12, după o pasă excelentă a lui Michel Aebischer. Aebischer a dublat avantajul elvețianilor chiar înainte de pauză, cu un șut plasat la colțul lung.

Ungaria a revenit în meci în a doua repriză, când Barnabas Varga a redus din diferență cu o lovitură de cap în minutul 66. Totuși, elvețienii au reușit să-și păstreze victoria în ultimele minute, Breel Embolo marcând golul decisiv în prelungirile meciului, după o greșeală gravă a lui Willi Orban.

Programul meciurilor EURO 2024

Această victorie este una importantă pentru Elveția, care își pune în poziție favorabilă șansele de a se califica în optimile de finală ale competiției. Ungaria, pe de altă parte, va trebui să lupte din greu pentru a obține un rezultat pozitiv în meciul următor cu Germania, pentru a-și menține șansele de a continua în turneu.

Elveția va juca următorul meci împotriva Scoției pe 19 iunie, în timp ce Ungaria va înfrunta Germania în aceeași zi.

Articole similare