Publică un anunț
piatasud.md

3:1 | Turcia obține o victorie spectaculoasă în fața Georgiei la EURO2024

3:1 | Turcia obține o victorie spectaculoasă în fața Georgiei la EURO2024

Turcia a debutat cu succes la EURO 2024, obținând o victorie cu 3-1 în fața Georgiei, într-un meci palpitant din Grupa F, disputat pe Signal Iduna Park din Dortmund.

Meciul a debutat echilibrat, cu ambele echipe având șanse de a marca. Turcia a deschis scorul în minutul 25, printr-un șut superb din voleu al lui Mert Muldur. Georgia a egalat rapid, prin Georges Mikautadze, în minutul 32.

A doua repriză a fost plină de momente dramatice. Arda Guler a readus Turcia în conducere cu un șut fantastic de la 26 de metri în minutul 66. Georgia a pus presiune în cele din urmă, lovind bara transversală de două ori, dar nu a reușit să egaleze. Meciul s-a decis definitiv în prelungiri, când Kerem Akturkoglu a marcat cu poarta goală, asigurând victoria Turciei.

O victorie importantă pentru Turcia, care se află acum în fruntea Grupei F, alături de Austria, care a învins Danemarca în celălalt meci al grupei. Georgia va trebui să se regrupeze rapid pentru a avea șanse la calificare, urmând să joace cu Austria în următoarea etapă.

Articole similare