Publică un anunț
piatasud.md

4:1 | Spania se califică în sferturile EURO 2024 după o victorie zdrobitoare cu Georgia

4:1 | Spania se califică în sferturile EURO 2024 după o victorie zdrobitoare cu Georgia
© sursa foto: digisport

Spania a obținut o victorie clară cu 4-1 împotriva Georgiei, duminică seara, pe Cologne Stadium din Koln, și s-a calificat în sferturile de finală ale EURO 2024.

Spania a dominat posesia și a creat mai multe ocazii de gol, dar a intrat în dezavantaj în minutul 18, după un autogol al lui Le Normand. Echipa lui Luis Enrique a reușit totuși să egaleze prin Rodrigo în minutul 39, iar apoi a preluat controlul meciului.

Fabian Ruiz a marcat cu un șut puternic din interiorul careului în minutul 51, aducând Spania în avantaj. Nico Williams a marcat al treilea gol al Spaniei în minutul 75, cu o execuție impecabilă, iar Dani Olmo a stabilit scorul final în minutul 83.

Spania a meritat victoria, dominând meciul de la un capăt la altul. Echipa a demonstrat o atitudine pozitivă și o dorință puternică de a câștiga, reușind să revină de la dezavantaj și să obțină o victorie clară.

Spania se va confrunta acum cu gazda Germania în sferturile de finală, într-un meci care se anunță a fi extrem de disputat.Ambele echipe sunt favorite la câștigarea titlului, deci va fi o luptă strânsă pentru un loc în semifinale.

Articole similare