Publică un anunț
piatasud.md

A fost lansată o petiție online în susținerea lui Vasile Rotaru. Se cere restabilirea în funcție

A fost lansată o petiție online în susținerea lui Vasile Rotaru. Se cere restabilirea în funcție

În mediul online a fost lansată o petiție privind revizuirea dispoziției de concediere a directului Spitalului Raional Cahul.

„Stimați cahuleni, e foarte trist când sunt nedreptățiți oamenii de valoare. Înțeleg că legea e lege, nu sunt jurist, dar sunt mai mult ca sigură că în cazul dat nu se urmarea respectarea legii, ci mai degrabă o răfuiala personală și josnică a persoanelor cointeresate. Domnul Rotaru a fost demis ( decizia fiind luată in doar o zi de la primirea unui demers fără mare ancheta de serviciu) din motivul ca Dumnealui a operat in timpul orelor de munca ca Șef al spitalului!” se spune în petiție. 

Puteți semna petiția aici

Vasile Rotaru, directorul Spitalului raional Cahul a fost concediat din funcție prin dispoziția Președintelui raionului Cahul la data de 16 septembrie, motivul pentru care a fost concediat este faptul că a efectuat intervenții chirurgicale în timpul orelor de muncă, când ar fi trebuit să exercite funcția de director al spitalului. 

„Un lucru e clar , pentru așa ” încălcare” nu poți elibera un om de valoare care are respectul  societății orașului. Cerem revizuirea deciziei!” se mai cere în petiție.  

CITEȘTE ȘI: Directorul Spitalului raional Cahul a fost concediat de Președintele raionului Cahul

Articole similare