Publică un anunț
piatasud.md

A murit într-un accident rutier după ce și-a înjunghiat soția /FOTO

A murit într-un accident rutier după ce și-a înjunghiat soția /FOTO

După ce au consumat alcool, doi soți au ajuns la o ceartă care a degenerat în violență domestică. În plin acces de furie, bărbatul de 33 de ani și-a lovit soția de 28 de ani, căreia i-a aplicat mai multe lovituri cu un cuțit.

Așa se face că, la primele ore ale zile de 28 iulie, printr-un un apel la 112, se solicita ajutorul medicilor pentru o femeie care era căzută pe o stradă din Galați, care părea vicitma unei agresiuni. „Polițiștii s-au deplasat la fața locului, unde, din cercetări, a reieșit faptul că femeia, de 28 de ani, pe fondul consumului de alcool, ar fi avut un conflict cu soțul ei, de 33 de ani, care i-ar fi aplicat mai multe lovituri cu un obiect tăietor – înțepător. Persoana vătămată a fost preluată de către un echipaj de ambulanță și transportată la Spitalul Județean Galați, pentru acordarea de îngrijiri medicale”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Galați, comisar șef de poliție Cristina Stoian, transmite viata-liberă.ro

După ce și-a rănit soția, bărbatul a plecat cu autoturismul proprietate personală, cu număr de Ucraina, către Punctul de trecere a frontierei Galați rutier, probabil cu intenţia de a ieşi din ţară, către Giurgiulești. Acolo, a intrat în forţă într-un TIR staţionat.

Din cercetările oamenilor legii, a reieșit faptul că, înainte de a se izbi de TIR, șoferul ucrainean și-a înjunghiat soția, refugiată în Galați. Victima a fost lovită de către soț cu un cuțit în piept, în locuința în care aceasta locuia cu chirie. Imediat după comiterea faptei, bărbatul a încercat să își piardă urma și să părăsească România, îndreptându-se spre ieșirea din țară.  Pe DN 2B/E87, șoferul ucrainean a pierdut controlul volanului și s-a izbit violent de un TIR care se afla parcat. În urma impactului, bărbatul a decedat pe loc, deși echipajul SMURD, sosit imediat la fața locului, a încercat resuscitarea bărbatului, care însă suferise leziuni incompatibile cu viața și nu a mai putut fi salvat. Din fericire, șoferul TIR-ului implicat în evenimentul rutier a scăpat cu câteva leziuni ușoare, fiind în afara oricărui pericol. Parchetul de pe Lângă Judecătoria Galați a deschis, inițial, dosar penal pentru violență în familie. 

În acest moment nu se cunoaște exact cauza producerii evenimentului rutier. Se ia în calcul și varianta ca șoferul ucrainean să fi încercat să se sinucidă, pe fondul conflictului care avusese loc între el și soția acestuia. Procurorii vor stabili detaliile legate de agresiune și accident, însă oamenii legii vor fi obligați să claseze dosarul, întrucât autorul faptelor a decedat în urma accidentului rutier. 

Articole similare