Publică un anunț
piatasud.md

A provocat un accident, apoi a fugit

A provocat un accident, apoi a fugit

Poliția îl caută pentru provocarea unui accident, rudele – pentru că nu l-au văzut deja de două săptămâni, transmite Echipa 902.

Tânărul din imagini a dispărut în data de 28 mai, imediat după ce ar fi provocat un impact, pe o stradă din satul Paicu, raionul Cahul. La adresa redacției noastre s-a adresat sora tânărului care ne-a cerut ajutorul.

Potrivit sursei, fratele ei este de negăsit, are telefonul deconectat și din seara accidentului nu a fost văzut de nimeni dintre rude.

Contactat pentru mai multe detalii, ofițerul de presă de la IP Cahul,Cristina Ciobanu a confirmat faptul că tânărul este căutat pentru provocarea unei coliziuni între două mașini și părăsirea locului accidentului. Potrivit poliției, impactul s-ar fi soldat numai cu pagube materiale, fără persoane rănite, însă, tânărul totuși a fugit de la fața locului.

Nicolae Nicolaev are 28 de ani, înălțimea de 1.80m, corpolența suplă, ochii căprui și părul negru. În seara dispariției el purta un hanorac alb, blugi albaștri și adidași gri.

În acest context, persoanele care știu locul unde s-ar putea ascunde tânărul din imagini sunt rugate să anunțe la numerele de telefon 112 sau 078 213 575.

Confidențialitatea surselor de informare este garantată.

Articole similare