Publică un anunț
piatasud.md

Absolvenții Școlii de Arte Plastice din Cahul, premiați pentru talent și dăruire!

Absolvenții Școlii de Arte Plastice din Cahul, premiați pentru talent și dăruire!

Astăzi, 3 iunie 2024, la Școala de arte Plastice din municipiul Cahul, a avut loc înmânarea atestatelor absolvenților instituției. Cu această ocazie, profesorii și părinții au fost martorii recunoașterii eforturilor și talentului lor în domeniul artei plastice.

„Mă simt profund recunoscătoare pentru toate cunoștințele și îndrumările oferite de către profesorii noștri. Aceștia au fost alături de noi pe tot parcursul acestei călătorii și ne-au susținut în fiecare etapă. În viitor, mă gândesc să îmi continui educația la Colegiul de Arte Plastice din Chișinău și să urmez pasiunea mea pentru artă”, ne-a spus Avram Maria, absolventă a Școlii de Arte Plastice.

Absolvenții Școlii de Arte Plastice din Cahul pornesc acum spre un nou capitol în viața lor, având încrederea și cunoștințele necesare pentru a-și urma visurile artistice. Dedicarea și talentul lor vor contribui cu siguranță la îmbogățirea vieții culturale a societății.

„În acești patru ani, am avut parte de provocări considerabile, deoarece a trebuit să echilibrez școala cu pasiunea mea pentru pictură. Integrarea tuturor proiectelor, ideilor și sarcinilor a fost cu adevărat dificilă, însă mă simt foarte mulțumită de succesul obținut”, ne-a povestit o altă absolventă, Petrov Ana.

Vă aducem la cunoștință că la data de 7 iunie 2024, începând cu ora 15:00, va avea loc inaugurarea Expoziției Personale de Pictură și Grafică intitulată „RETROSPECTIVA”, semnată de Ion Ciuta. Evenimentul va avea loc în holul Palatului de Cultură „Nicolae Botgros” din municipiul Cahul, iar lucrările artistului vor fi expuse până la data de 14 iunie 2024.

Articole similare