Publică un anunț
piatasud.md

Activist Antimafie: Conducerile orașului de la Platon încoace s-au purtat ca niște șacali cu o căprioară cu orașul Cahul

Activist Antimafie: Conducerile orașului de la Platon încoace s-au purtat ca niște șacali cu o căprioară cu orașul Cahul

Vasile Brăgaru, unul dintre liderii locali ai Mişcării Populare Antimafie, a declarat acestea în cadrul mitingului organizat astăzi la Cahul.

”Locuind în orașul Cahul am văzut activitatea consiliilor și primarilor. Am fost și eu consilier pe timpul când Ștefan Bratu era primar. După domnul Platon încoace s-au format niște conduceri care erau preocupate de vânzări de terenuri și reglări de conturi între dânșii, transformând orașul Cahul într-un aul. Conducerile nu au respectat planul urbanistic a orașului și au vândut tot ce s-a putut vinde pentru a face bani. ” a declarat Brăgaru.

Domnul Brăgaru a mai menționat ”În orașul nostru au activat în trecut așa oameni celebri ca Bogdan Petriceicu Hașdeu și Iacob Negruzzi de la care nu s-a schimbat cu mult orașul nostru”. De asemenea în cadrul mitingului a fost scandată lozinca ”Jos Mafia”.

”Ei s-au purtat cu orașul Cahul ca niște șacali cu o căprioară. Am în vedere despre fostele conduceri comuniste Bratu, Zagorodnii și cea de astăzi a acestui mafiot Burlacu. Despre acesta circulă zvonuri că într-o zi a cumpărat un tractor și în aceiași zi l-a vândut. Deci puteți să vă închipuiți cine ne conduce ” a mai spus Vasile Brăgaru.

La acţiunea de protest organizată de Mişcarea Populară Antimafie au participat circa 50 persoane, aceştia au scandat „Jos Mafia” şi au fluturat cu drapelele partidului dar au avut şi drapelul României.

Contactat de ziuadeazi.md, primarul orașului Cahul, Petru Burlacu nu a fost de găsit pentru a comenta declarațiile domnului Brăgaru.

Articole similare