Publică un anunț
piatasud.md

Ala Armanu: „Mi-am dorit să ajut tineret și femei să își mențină tenul tânăr, frumos, curat, luminos la orice vârstă”

Ala Armanu: „Mi-am dorit să ajut tineret și femei să își mențină tenul tânăr, frumos, curat, luminos la orice vârstă”

Încă de mic copil, Ala Armanu a visat să devină cosmetolog și, datorită unui grant european, a primit oportunitatea de a urma această cale. Astfel, aceasta a deschis un salon de masaj și proceduri cosmetologice Shine SPA.

Obiectivul ei principal este să ajute tinerii și femeile să-și mențină aspectul tenului, indiferent de vârstă. Ea recunoaște că procesul de îmbătrânire este inevitabil și că pielea reprezintă un ecran vizibil al acestui proces, care reflectă atât disfuncțiile organismului, cât și schimbările estetice.

„Mi-am dorit dintotdeauna să ajut tineret și femei să își mențină aspectul exterior al tenului așa cum și-l doresc: tânăr, frumos, curat, luminos la orice vârstă. Timpul și procesul de îmbătrâire noi nu le putem opri. Pielea este ecranul nostru, anume pe piele se văd multe disfuncții ale organismului, dar se schimbă și estetic, odată cu vârsta.”

Din resursele primite, Ala și-a achitat cursurile de specializare în cosmetologie și a investit în dezvoltarea abilităților în domeniul masajului. Privind spre viitor, își propune să extindă afacerea și să ofere o gamă diversificată de servicii.

Articole similare