Publică un anunț
piatasud.md

Anatol Malcov „Ne aşteaptă un lucru mare şi deloc uşor, dar cu mult tact, răbdare şi dăruire de sine multe se pot realiza”

Anatol Malcov „Ne aşteaptă un lucru mare şi deloc uşor, dar cu mult tact, răbdare şi dăruire de sine multe se pot realiza”

Declaraţiile au fost făcute de Directorul Spitalului Raional Cahul în discursul său în faţa angajaţilor instituţiei, pe 1 octombrie a.c.

Anatol Malcov a menţionat că conştientizează forte bine problemele care sunt în domeniu şi, în activitatea Sa, va încerca să îmbunătăţească calitatea serviciilor medicale şi satisfacţia pacienţilor de pe urma serviciilor prestate; să asigure accesul echitabil la serviciile medicale şi să restabilească conlucrarea cu Ministerul Sănătăţii.

Totodată,  consolidarea bazei tehnico – materială, utilizarea eficientă a resurselor, optimizarea cheltuielilor în cadru Spitalului şi managementul raţional al medicamentelor de asemenea vor fi  prioritare pentru noua conducere a instituţiei.  

„Spitalul trebuie să fie acreditat. Trebuie să restabilim imaginea Spitalului Raional Cahul, care cu regret,în ultimii ani lasă mult de dorit. Ne aşteaptă un lucru mare şi deloc uşor, dar cu mult tact, răbdare şi dăruire de sine multe se pot realiza” a mai adăugat domnul Malcov.  

Directorul Spitalului Raional Cahul a fost prezentat colectivului de către Preşedintele Raionului şi Ministrul Sănătăţii. 

Avram Micinschi l-a felicitat pe Anatol Malcov cu noua funcţie şi i-a dorit succese, multă sănătate, să fie totdeauna tolerant, principial şi, împreună cu personalul instituţiei, să găsească soluţii la acele probleme cu care astăzi se confruntă medicina.

La rândul său, Ministrul Sănătăţii a promis că spitalul va beneficia de investiţii majore pentru modernizarea bazei tehnico – materiale. Anatol Malcov a fost confirmat în funcţia de Director al Spitalului Raional Cahul pe 27 septembrie în cadrul şedinţei Consiliului Raional Cahul, după ce în luna ianuarie a devenit câştigător al concursului de ocupare a funcţiei vacante organizat de Ministerul de resort. 

Articole similare