Publică un anunț
piatasud.md

Anatolie Gorilă părăseşte PCRM

Anatolie Gorilă părăseşte PCRM

Deputatul originar in Cahul, împreună cu încă 13 colegi au declarat că părăsesc fracţiunea parlamentară PCRM.

Anunțul a fost făcut în cadrul unei conferinţe de presă, aceștia  anunţând despre crearea unei „Platforme parlamentare Social-Democratice pentru Moldova”.

Violeta Ivanov, Anatolie Gorilă,  Artur Reșetnicov, Anatolie Zagorodnîi,  Vladimir Vitiuc, Victor Mândru,  Galina Balmoș, Alexandr Bannicov, Igor Vremea, Sergiu Stati, Boris Golovin,  Elena Gudumac, Corneliu Mihalache și Petru Porcescu sunt deputaţii care au declarat părăsirea fracţiunii PCRM invocând refuzul de a participa la jocurile politice ale PCRM. 

„O decizie istorică. O decizie prin care oferim o șansă Republicii Moldova. Suntem foarte îngrijorați de situația social-economică și politică din țară. Considerăm că având mandatul alegătorului, avem nu doar dreptul, dar și obligația de a întreprinde măsuri radicale, concrete, măsuri ce vor da o șansă de a reveni la normal Republicii Moldova”, a declarat fostul președinte al fracțiunii PCRM în Parlament, deputatul Violeta Ivanov.

Totodată, Deputaţii au menţionat că este nevoie de a depăşi criza politică din ţară, crearea unei majorităţi parlamentare şi investirea noului Guvern. 

De menţionat că la nivel local, Anatolie Gorilă deţinea funcţia politică de Prim Secretar al Comitetului Raional PCRM. 

Articole similare