Publică un anunț
piatasud.md

Anatolie Malcov: E imposibil să te poziționezi drept omul care singurul vrea schimbări pozitive în oraș

Anatolie Malcov: E imposibil să te poziționezi drept omul care singurul vrea schimbări pozitive în oraș

Astfel s-a adresat consilierul municipal Anatolie Malcov primarului orașului, în declarația făcută înainte de a părăsi sala de ședință.

„Am tot respectul pentru ceea ce faceți voi și echipa voastră, vă poziționați drept unul absolut independent. Colegii mei mereu au fost prezenți la ședință, și atunci când dumneavoastră ați cerut să boicotăm ședința inițiată de consilieri și invers, când ne rugau alții să nu venim. Veneam și lucram, colegii noștri mereu lucrează.Data trecuta, la ședința care nu a avut loc am tras atenția la necesitatea de  a găsi limbă comună cu consiliu. E imposibil să te poziționezi drept omul care singurul vrea schimbări pozitive în oraș. Cred că toți cei care sunt prezenți în calitate de consilieri și cei care nu au putu să vina la ședință vor schimbarea spre bine în oraș. În primul rând că trăim aici, aici trăiesc copii noștri și sperăm că vom trăi în continuare” a menționat domnul Malcov.

Domnul consilier s-a  referit și la calitatea actelor, proiectelor de decizii care sunt prezentate consilierilor: „După ce au nu au avut loc ședințele comisiilor buget și comunală, s-a încercat să se împingă materiale lor să fie examinate de comisia socială, cultura și alte probleme.  V-am atras atenția că nu sunt materiale care ne vizează. Aveți dreptul să o faceți, dar noi trebuie să fim gata sa le studiem profesional și calitativ. V-am atras atenția atunci și de câteva ori până că documentele nu sunt semnate de specialiștii care au lucrat la acestea. Ați spus că veți remedia în câteva ore, dar nici acum nu sunt semnate. Nu cred că la aceste proiecte de decizii au lucrat specialiștii”.

„Noi suntem dispuși să lucrăm pozitiv, spre binele orașului. Astăzi aceasta nu este posibil. Ne-am consultat cu colegii din fracțiune, cu cei prezenți și cei absenți, și credem ca nu putem să ne permitem astăzi să lucrăm fără materialele necesare” a punctat Anatolie Malcov.

Precizăm că aceasta a fost a doua tentativă de a convoca ședința Consiliului municipal Cahul. Prima tentativă a avut loc pe 6 septembrie, la aceasta fiind prezenți doar 12 consilieri din cei 27 aleși.

Articole similare