Publică un anunț
piatasud.md

Andrei Popa: „Creativitatea si dorinţa de a te perfecţiona sunt o forţă motrice care dezvoltă cu adevărat universitatea”

Rectorul Universităţii de Stat „B.P.Hasdeu” din Cahul a vorbit, în cadrul ceremoniei festive de sărbătorire a 14 ani de la fondare a instituţiei despre reuşite şi planurile de viitor.

„În calitate de centru regional de formare profesională Universitatea de Stat „B.P. Hasdeu” din Cahul a reuşit să se impună ca o instituţie ce asigură localităţile din sudul Moldovei cu carde calificate… toţi aceşti pregătiţi să muncească în diferite instituţii ale sectorului public şi privat” a menţionat în discursul său domnul Popa.

Totodată, acesta a menţionat că Universitatea din Cahul se plasează în rândul celor mai dinamice instituţii de învăţământ superior din Moldova. 

„Pe parcursul ultimilor ani, calitatea instruirii şi modernizării educaţiei în conformitate cu exigenţele europene, reprezintă pentru universitatea noastră obiective strategice, mobilizându-ne să depunem toate eforturile în vederea promovării adevăratelor valori şi formării generaţiilor de profesionişti” a adăugat domnul Rector.

Discursul integral al Rectorului Universităţii de Stat „B.P. Hasdeu” din Cahul dar şi secvenţe de la aniversare puteţi vedea în materialul de mai jos:  

Articole similare