Publică un anunț
piatasud.md

ANSA vine cu recomandări pentru achiziționarea produselor alimentare de Paște

ANSA vine cu recomandări pentru achiziționarea produselor alimentare de Paște
© ????????????????????????????????????

Sfintele Sărbători Pascale se apropie cu pași grăbiți, magazinele și piețele devin arhipline de produse alimentare, însă este important să fim conștienți de anumite aspecte pentru a ne asigura că facem alegeri responsabile și benefice pentru sănătatea noastră.

Inspectorii Subdiviziunii Teritoriale pentru Siguranța Alimentelor Cahul/Taraclia/Cantemir vin în sprijinul consumatorilor cu o serie de recomandări esențiale pentru a evita achiziționarea produselor neconforme:

Se recomandă achiziționarea produselor alimentare din spații sau unități înregistrate/autorizate sanitar-veterinar, evitați comertul ,,stradal ,,.

De remarcat este faptul că produsele alimentare comercializate stradal prezintă pericol pentru viața și sănătatea oamenilor deoarece sunt expuse în aer liber fără garantarea unor practici corecte a comerțului, produsele alimentare de origine animală si non-animală nu dețin documente ce confirmă calitatea, siguranța și proveniența lor astfel pun în pericol viața și sănătatea consumatorilor.

Protejează-te de riscurile asociate cu consumul produselor alimentare neconforme și vă bucurați de o perioadă pascală sănătoasă și sigură alături de cei dragi!

Articole similare