Publică un anunț
piatasud.md

Apă-Canal Cahul are un nou director interimar. Află cine

Apă-Canal Cahul are un nou director interimar. Află cine

Azi, 19 martie, la ora 16:00, a avut loc ședința Consiliului de Administrare a S.A. Apă-Canal Cahul. În cadrul ședinței a fost luat act de hotărârea Curții de Apel Cahul prin care a fost anulat concursul de ocupare a funcției de Director din anul 2017. 

Astfel, contractul lui Gheorghe Ghețivu a fost anulat de drept, iar Consiliul de Administrare aprobând un nou director interimar. 

În acestă funcție a fost numit, până la desfășurarea concursului de ocupare a funcției, Dionis Guglea, membru al CA a Apă-Canal Cahul, angajat al Primăriei Cahul.    

Solicitat telefonic, Leonid Jilteanu, președintele Consiliului de Administrare a Apă-Canal Cahul ne-a comunicat că din 7 membri ai Consiliului de Administrare, 6 au participat la ședință, candidatura lui Dionis Guglea a fost votată unanim, acesta nu a participat la vot. 

„Sperăm că după decizia de azi se va îmbunătăți comunicarea și colaborarea dintre Consiliul Municipal, Primăria Cahul și Societatea pe acțiuni” ne-a comunicat Leonid Jilteanu. 

Solicitat telefonic, un alt membru al Consiliului de Administrare, Valeriu Secrieru, ne-a declarat că decizia în cazuă a fost dictată de hotărârea Curții de Apel Cahul care a anulat concursul și contractul fostului director. 

„Am susținut propunerea majorității” a punctat Valeriu Secrieru.  

„Am votat pentru Dionis Guglea fiindcă cunoaște situația în care se află întreprinderea, cunoaște proiectele care sunt implementate de Apă-Canal. Întreprinderea trebuie să devină un operator regional puternic, iar pentru cetățenii să devină un partener de încredere” ne-a declarat Sergiu Drangoi, membru al Consiliului de Administrare.

Articole similare