Publică un anunț
piatasud.md

Armata Națională se va implica din nou în lupta cu COVID-19

Armata Națională se va implica din nou în lupta cu COVID-19

Armata Națională va acorda sprijin autorităților în acțiunile de supraveghere a respectării de către persoanele fizice și juridice a măsurilor de prevenire și control a răspândirii infecției cu COVID-19

Armata Națională va acorda sprijin autorităților în acțiunile de supraveghere a respectării de către persoanele fizice și juridice a măsurilor de prevenire și control a răspândirii infecției cu COVID-19. Un ordin în acest sens a fost semnat ieri de șeful statului, comunică MOLDPRES.

Într-o postare pe pagina sa oficială, Igor Dodon a anunțat că „având în vedere evoluția și tendința situației epidemiologice legate de infecția cu COVID-19 în țară” și dând curs solicitării Comisiei naționale extraordinare de sănătate publică, a semnat un decret prin care a dispus implicarea Armatei Naționale în acordarea sprijinului necesar autorităților din domeniul ordinii publice în acțiunile de supraveghere a respectării de către persoanele fizice și juridice a măsurilor de prevenire și control a răspândirii infecției.

Executivul a emis o hotărâre prin care a stabilit că bugetarii vor activa în următoarea perioadă într-un regim special.

În ultima săptămână, numărul cazurilor de infectare cu COVID-19 a crescut în R. Moldova, iar bilanțul persoanelor infectate a ajuns la 11093.

Articole similare