Publică un anunț
piatasud.md

Au discutat cu conducerea primăriei problemele cartierului (Video)

Pe 16 august, locuitorii blocului locativ de pe strada Stroiescu 45 din or. Cahul au avut o întâlnire cu conducerea oraşului şi câţiva Consilieri orăşeneşti.

Motiv pentru aceasta a servit un demers semnat de către o parte din locatari, care solicitau întrevederea cu responsabilii din cadrul administraţiei publice locale pentru a discuta câteva probleme legate de mediul în care trăiesc.

Tema principală a discuţiei a vizat amenajarea în cartier a terenului de joacă pentru copii. Cu toate că locatarii, din surse proprii, au amenajat terenul existent administraţia oraşului a fost rugată să contribuie cu bănci şi aparate pentru sport. Potrivit locuitorilor blocului în acest mod de acest teren de joacă vor beneficia nu numai copii dar şi tinerii. 

O altă problemă pusă în discuţie a vizat amenajarea spaţiilor pentru parcarea automobilelor în curte şi activitatea terasei de pe lângă magazinul alimentar care activează în regiune. 

Pertu Burlacu, Primarul oraşului Cahul prezent la eveniment a menţionat că doleanţele locatarilor vor fi analizate şi, în măsura posibilităţilor, se vor satisface. 

Totodată, Edilul a analizat posibilitatea de a instala în curte câteva becuri de iluminat stradal.

„O rugăminte către voi toţi: dacă apare o problemă comună, o descrieţi şi împreună pentru că nu aveţi mehanisme sau cele necesare însă puteţi să ne ajutaţi în amenajarea curţii voastre. Împreună vom şi rezolva întrebările apărute” a mai declarat Primarul oraşului. 

Articole similare