Publică un anunț
piatasud.md

Au furat două televizoare dintr-un local

Au furat două televizoare dintr-un local

Trei minori și un adolescent, încătușați de poliție. Unu din ei este din raionul Cahul.

Un tânăr în vârstă de 18 ani și trei minori cu vârstele cuprinse între 13 și 16 ani, originari din raioanele Cahul, Cantemir, Glodeni și Ialoveni, au fost reținuți de ofițerii de investigație a Inspectoratului de Poliție a sec. Botanica din cadrul Direcției de Poliție a mun. Chișinău, fiind suspectați de comiterea unui furt, transmite echipa.md

În dimineața zilei de 04 mai, polițiștii au fost alertați de către proprietarul unui local amplasat pe bd. Dacia, comunicând că au fost sustrase două televizoare. La locul faptei polițiștii au stabilit că indivizii au pătruns în local prin deteriorarea ușii, de unde au sustras televizoarele ce erau instalate pe perete. Prejudiciul cauzat proprietarului constituie 15 000 lei.

Urmare a măsurilor întreprinse de către forțele de ordine indivizii au fost stabiliți și reținuți, fiind escortați la inspectorat pentru stabilirea tuturor circumstanțelor. În cadrul acțiunilor procesual penale aceștia și-au recunoscut vinovăția, ulterior au arătat locul unde au ascuns bunurile sustrase. Totodată au comunicat că urmau să le vândă pentru a obține un profit. Este de menționat că aceștia nu sunt la prima abatere, anterior fiind documentați pentru infracțiuni similare.

Pe acest caz a fost inițiată o cauză penală pentru furt, iar tinerii sunt cercetați în stare de libertate. Legislaţia în vigoare prevede o pedeapsă cu amendă în mărime de până la 67 500 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau închisoare de până la 4 ani.

Articole similare