Publică un anunț
piatasud.md

Au încercat să fugă de vameși. Două automobile stopate în satul Svetlîi/ VIDEO.FOTO

Au încercat să fugă de vameși. Două automobile stopate în satul Svetlîi/ VIDEO.FOTO

Acționând în baza informației operative, în seara zilei de 8 mai 2023, ofițerii Echipelor Mobile ale Serviciului Vamal, în regiunea loc. Svetlîi, UTA Găgăuzia, au identificat două mijloace de transport de model “Mercedes GL450” și “Jaguar X-Type” și au întreprins măsuri de stopare și verificare a acestora. În momentul stopării, conducătorul mijlocului de transport de model ”Mercedes GL”, nu s-a conformat somațiilor și a încercat să fugă, în rezultat fiind implicat într-un accident rutier.

În rezultatul controlului vamal, în ambele autoturisme au fost depistate cantități comerciale de articole vestimentare și parfumuri, transportate fără acte de proveniență legală. Marfa transportată în proporție de 90% este cu inscripții a unor branduri renumite.

Documentați în aceste două cazuri sunt doi conaționali în vârstă de 35 și respectiv 40 de ani. Bărbații au refuzat să ofere detalii.

Preliminar a fost stabilit că mărfurile erau transportate spre piețele din mun.Chișinău, pentru ulterioara comercializare a acestora.

Mărfurile și mijloacele de transport au fost indisponibilizate, iar investigațiile continuă.

Articole similare