Publică un anunț
piatasud.md

Avantajul de a obține cu JustConsult buletin românesc

Avantajul de a obține cu JustConsult buletin românesc

Odată ce dorești să obții un buletin românesc, document care să te certifice drept cetățean al României cu acte în regulă, apare și întrebarea firească – care este procedura și la cine să apelez? JustConsult îți vine în ajutor și te ghidează pas cu pas în procesul de perfectare a buletinului de identitate românesc fără a pierde prea mult timp și nervi. 

JustConsult îți va fi alături, începând cu pregătirea setului de documente, până la organizarea transportului în România și eliberarea actului.

În cei 19 ani de activitate, compania a deservit peste 350 de mii de clienți în vederea perfectării actelor de identitate românești. „Ei sunt garanția noastră pentru tine că prestăm servicii de calitate, legal și transparent”. 

Ai o garanție în plus că documentele tale vor fi în siguranță – JustConsult este singurul prestator de servicii din nișa perfectării actelor românești, înregistrat de Centrul Național pentru Protecția Datelor cu Caracter Personal.

Cu JustConsult buletin românesc vei avea în 45 de zile

Compania se ghidează doar de lege atunci când acordă servicii de perfectare a actelor românești. 

Așadar, cu JustConsult buletin românesc vei avea în 45 de zile. Acesta este termenul legal de eliberare a documentului. 

Contract și bon fiscal

JustConsult oferă garanții că respectă în totalitate procedura legală prin semnarea contractului de prestare a serviciilor cu fiecare beneficiar. Astfel poți fi sigur că nu vei avea experiențe neplăcute, dar te vei bucura de rezultat. 

Totodată, vei primi bon fiscal pentru fiecare serviciu prestat. Astfel, vei avea mereu dovada a ceea ce ai cerut de la companie și ceea ce ți-a fost oferit. 

De ce să obții cu JustConsult buletin românesc? 

Perfectarea unui buletin de identitate românesc pe cont propriu este o procedură destul de anevoioasă, mai ales pentru cei care nu preferă să-și piardă timpul și nervii în zadar când soluțiile sunt la suprafață. 

Obținerea cărții de identitate românești cu JustConsult este mult mai simplă și mai convenabilă pentru cetățeni. Pe lângă faptul că îți economisește timp, mai scapi de unele cheltuieli inutile. De ce? Pentru că JustConsult se ocupă de toate aspectele legate de programare, transport și achitare a taxelor.  Pe lângă aceasta, nu vei pierde timp și bani pentru că depui cererea garantat într-o zi, dar și vei fi scutit de a face a doua deplasare în România să-ți ridici actele.

  • Cu JustConsult depui actele într-o singură zi;
  • Primești bon fiscal pentru toate serviciile solicitate;
  • Ești stabilit la domiciliu și înscris în cartea de imobil direct de către proprietar;
  • Îți asigurăm transport tur-retur;
  • Îți livrăm buletinul prin procură, direct în Moldova și va putea fi ridicat de la sediile JustConslut amplasate la Bălți, Chișinău sau Cahul.

Nu te mai întreba de ce să obții cu JustConsult buletin românesc. Sună acum la numărul de telefon 022 10 50 80, fie completează formularul din dreapta paginii pe justconsult.md și obține o consultație gratuită din partea specialiștilor companiei.

Pentru a ajuta cetățenii din sudul țării să-și perfecteze mai ușor actele românești, compania a deschis filiala în mun. Chișinău. 

JustConsult Cahul se află în centrul orașului, vizavi de Consulatul României: str. Bogdan petriceicu Hasdeu, 14. Apelați Pentru a obține o consultație gratuită, apelați la numărul de telefon 022 80 20 83

Articole similare