Publică un anunț
piatasud.md

Airbus321 „Cahul” – printre noile achiziții FlyOne

Airbus321 „Cahul” – printre noile achiziții FlyOne

Compania aeriană FlyOne anunță achiziția a 3 noi avioane de tip Airbus321, numele cărora a fost stabilit a fi „Chișinău”, „Tiraspol” și „Cahul”, precum și restul aeronavelor numite după orașe ale Republicii Moldova, scrie voceabasarabiei.md.

„Venirea celor trei Airbusuri A321 în familia noastră, reprezintă un moment semnificativ în istoria FLYONE. Această investiție subliniază dorința noastră de a răspunde cerințelor în continuă schimbare ale pieței și de a oferi clienților noștri siguranță la fiecare zbor, dar și experiențe de călătorie de neuitat. Cu o flotă atât de mare, suntem pregătiți să operăm toate zborurile regulate și charter, menținând siguranța și punctualitatea fiecărei curse.”, a declarat directorul general al FLYONE, Mircea Maleca.

Fiecare dintre cele trei noi avioane Airbus A321 are o capacitate extinsă de locuri (până la 220 scaune), fiind echipată corespunzător pentru a oferi o experiență de zbor sigură.

În prezent, compania FLYONE are în dotare 15 avioane, dintre care 7 sunt cu baza operațională în Chișinău. De la începutului anului, la bordul acestora au zburat peste un milion de pasageri. Aeronavele de tip Airbus A321, la fel ca și celelalte de tip Aibus A320, corespund tuturor standardelor de Securitate ale Asociației Internaționale de Transport Aerian (IATA) și EASA. 

Articole similare