Publică un anunț
piatasud.md

Avocații pot beneficia de serviciile oferite de Centrul de Asistență a Utilizatorilor Soluției Informatice e-Dosar Judiciar

Avocații pot beneficia de serviciile oferite de Centrul de Asistență a Utilizatorilor Soluției Informatice e-Dosar Judiciar

Centrul de Asistență a Utilizatorilor Soluției Informatice e-Dosar Judiciar și-a început activitatea. Potrivit Agenției de Administrare a Instanțelor Judecătorești (AAIJ), Centrul are ca obiectiv principal oferirea suportului necesar utilizatorilor interni și externi ai soluției informatice e-Dosar Judiciar, în prezent fiind destinat exclusiv avocaților.

Agenția susține că, Centrul de Asistență este conceput pentru a contribui la eficientizarea și optimizarea funcționării sistemului judecătoresc din Republica Moldova, facilitând utilizarea eficientă a e-Dosar Judiciar în toate instanțele judecătorești. Prin activitatea sa, Centrul va asigura suportul tehnic și procedural necesar pentru avocați, îmbunătățind astfel calitatea și accesibilitatea serviciilor judiciare.

Centrul de Asistență va fi activ de luni până vineri, între orele 08:30 și 17:30, cu pauză de masă între 12:00 și 13:00, cu excepția zilelor de sărbătoare oficială. Utilizatorii vor putea beneficia de suport prin următoarele mijloace de contact:

  • Telefon: (022) 82-08-69 și (022) 82-08-70;
  • E-mail: valeriu.pacaleu@justice.gov.md și dumitru.stoica@justice.gov.md.

Consultanții din cadrul Centrului au responsabilitatea de a oferi asistență tehnică și informațională avocaților utilizatori ai e-Dosar Judiciar. De asemenea, consultanții trebuie să respecte confidențialitatea informațiilor și a datelor utilizatorilor, utilizându-le strict pentru soluționarea cererilor de asistență.

Articole similare