Publică un anunț
piatasud.md

Avram Micinschi: Deja de 23 de ani statul nostru depune eforturi pentru a schimba vectorul sovietic pe cel european

Avram Micinschi: Deja de 23 de ani statul nostru depune eforturi pentru a schimba vectorul sovietic pe cel european

Preşedintele raionului Cahul a ţinut un discurs consacrat aniversării a 23 de la declararea Independenţei Republicii Moldova

„Astăzi marcăm o mare sărbătoare a Republicii Moldova. Deja de 23 de ani de când a fost semnată declaraţia de independenţă, statul nostru depune eforturi considerabile pentru a schimba vectorul sovietic pe cel european, în aceşti 23 de ani s-a reuşit câte ceva” a declarat domnul Micinschi.

Avram Micinschi a vorbit şi despre importanţa integrării Europene a Republicii Moldova: „Anul acesta, cred că a fost un an decisiv când cursul Republicii Moldova a fost îndreptat spre Europa şi noi încercăm să punem eforturi pentru ca adevăratele valori europene sa fie aici, la noi în Moldova, un vector de dezvoltare, să fie o cale pe care va merge tânăra generaţie, acei care le aparţine viitorul, le aparţine Republica Moldova”.

Preşedintele raionului Cahul a felicitat orăşenii cu ocazia acestei importante sărbători „Să avem un cer senin, să ne păzească domnul de ororile şi grozăviile conflictelor militare care planează în aer şi la hotarele ţării noastre. Fiind uniţi, fiind consolidaţi şi având o direcţie bine stabilită cred eu şi sper că vom obţine rezultate ca noi, copiii noştri să trăiască într-o ţară democratică cu adevărate tradiţii europene şi să nu uităm de tradiţiile şi valorile naţionale”. 

Articole similare