Publică un anunț
piatasud.md

Bani pentru sport și Hramul localității. Principalele dispoziții a Primarului mun. Cahul din luna noiembrie

Bani pentru sport și Hramul localității. Principalele dispoziții a Primarului mun. Cahul din luna noiembrie

În luna decembrie 2021, Primarul municipiului Cahul a emis 169 de dispoziții dintre care: Dispoziții din domeniul administrației publice locale – 22; Dispoziții din domeniul buget și finanțe – 25; Dispoziții din domeniul raporturilor de serviciu – 106; 14 dispoziții în domeniul gestionării patrimoniului public și 2  dispoziții din domeniul comerțului.   

Analizând dispozițiile publicate pe site-ul actelocale.gov.md identificăm un șir de acte care ar reprezenta un interes sporit pentru cetățeni.

Cheltuieli publice

14250 au fost alocați pe 9 noiembrie 2021 prin dispoziția nr. 480 pentru organizarea competițiilor sportive dedicate hramului localității. Competiții au fost organizate la lupte greco-romane, box, judo-sambo și fotbal. Alți peste 10 mii lei au fost alocați pentru organizarea Campionatului deschis al municipiului Cahul la Șah. 7 mii de lai au fost alocați pentru organizarea competițiilor la tenis de masă.

12 mii de lei, prin dispoziția primarului mun. Cahul (nr. 502 din 16.11. 2021) au fost alocați pe 16 noiembrie pentru procurarea pachetelor cu produse alimentare membrilor asociațiilor invalizilor din municipiul Cahul,  cu prilejul Zilei internaționale a persoanelor cu dizabilități – 3 decembrie 

La 11 noiembrie, Primarul mun. Cahul dispune alocarea a 14700 lei pentru acoperirea cheltuielilor de deplasare a echipei clubului sportiv de Taekwon-do SPARTAN la campionatul deschis al mun. Chișinău, iar pe 12 noiembrie dispune alocarea a 6 mii lei pentru echipa clubului sportiv Taekwon-do  LEO pentru acoperirea cheltuielilor de deplasare la același campionat. 

Peste 26 mii lei au fost cheltuiți (dispoziția nr. 509 din 18.11.2021) pentru organizarea Galei Laureaților 2021. Evenimetul este organizat tradițional în ajunul hramului mun. Cahul și are scopul de a menționa persoanele cu rezultate remarcabile cât și a promova imaginea mun. Cahul. 

La 23 noiembrie, primarul dispune alocarea a 5580 lei pentru echipa de box a școlii sportive nr. 2 din Cahul pentru participarea la campionatul deschis al or. Orhei desfășurat în perioada 26-28 noiembrie 2021.

Material realizat în cadrul unui proiect sponsorizat de Fundația Thomson Reuters ca parte a Asistenței pentru mass-media independentă din statele Parteneriatului Estic, care este finanțat de Biroul pentru Dezvoltare, Comunitate și Dezvoltare al Regatului Unit.

Articole similare