Publică un anunț
piatasud.md

Bătrânul de 81 de ani, dispărut în plină noapte de acasă, a fost găsit mort pe malul Prutului

Bătrânul de 81 de ani, dispărut în plină noapte de acasă, a fost găsit mort pe malul Prutului

UPDATE: Cadavrul bărbatului a fost găsit pe malul drept al râului Prut, în apropierea punctelor „SPF Brînza” din Moldova – „SPF Foltești” din România.

După examinarea tuturor circumstanțelor urmează dispunerea procedurilor de expertiză, în urma cărora rudele vor putea prelua trupul neînsufleţit al acestuia de pe teritoriul țării vecine.

Pe caz a fost pornit un proces penal pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

Piotr Căpățână, bătrânul de 81 de ani, care a dispărut pe 8 septembrie, în jurul orei unu noaptea, e de negăsit. Astăzi, și poliția l-a dat în căutare, după ce rudele disperate au apelat la ajutor.

Bărbatul este locuitor al satului Slobozia Mare din raionul Cahul și suferă de pierderi de memorie.

„Suntem disperați, au trecut 2 zile fără nici un rezultat, nu l-am găsit încă pe tata. Ultima dată a cerut la 3 dimineața ajutor în localitatea Brînza, nu departe de pichet. A spus că s-a rătăcit și că este din Slobozia Mare. Din păcate doar i-a fost indicată o străduță spre stada principală care nu este iluminată. Nici nu știm unde să-l căutăm. Ne-ar fi de mare ajutor un câine care ar lua urma sau o dronă. Vegetația este mare și este imposibil de căutat fizic. Dacă sunt doritori de a ne ajuta vă rugăm să vă alăturați. Ne puteți contacta la nr. de telefon: 078796375, 079216758”, a scris o rudă, pe rețelele de socializare.

Articole similare