Publică un anunț
piatasud.md

Beat la volan în plină zi. Un șofer oprit de INSP cu o concentrație de alcool în aerul expirat de 1,17 mg/l /VIDEO

Beat la volan în plină zi. Un șofer oprit de INSP cu o concentrație de alcool în aerul expirat de 1,17 mg/l /VIDEO

Tot mai mulți șoferi sunt depistați în stare de ebrietate. Astfel, în ultimele 24 de ore, polițiștii INSP au depistat 10 șoferi în stare de ebrietate. Unul din șoferi a fost depistat în satul Pașcani, raionul Cahul, transmite realitatea.md

Potrivit informațiilor, șoferul unui automobil Dacia a fost somat de polițiștii Direcției de patrulare Sud să oprească pentru că se deplasa neadecvat, însă acesta și-a continuat drumul. La scurt timp, mașina a fost blocată de către polițiști.

„La volan se afla un bărbat de 36 de ani, locuitor al satului Brăviceni, Orhei vizibil în stare de ebrietate. Ofițerii de patrulare imediat au înlăturat șoferul de la volanul mașinii. Testat cu aparatul alcoolscopic s-a confirmat că conducătorul era în stare de ebrietate avansată, alcoolul în aerul expirat fiind de 1,17 mg/l”, spune poliția.

Conducătorul auto a fost documentat penal pentru conducerea unui vehicul în stare avansată de ebrietate și nestoparea mașinii la indicațiile legale ale polițiștilor, iar instanța de judecată va decide asupra ambelor sancțiunii.

În context, oamenii legii îndeamnă cetățenii să fie indiferenți dacă sunt martori ai unor tentative de conducere a automobilului sub influența alcoolului. În acest caz, sunt rugați să anunțe poliția.

Articole similare