Știri

Cadavrul unei tinere descoperit într-un iaz din raionul Taraclia

La data de 28.06.2020 în jurul orei 04:20 a fost înregistrat un apel telefonic, de la o persoană care a comunicat că fiind la pescuit la un iaz din or. Tvardița, a depistat un cadavru.

 În urma extragerii cadavrului, a fost stabilită identitatea persoanei de gen feminin, aceasta s-a dovedit a fi locuitoare a or. Tvardița, r. Taraclia, in vârtă de 19 ani.

 Ca urmare a examinării preventive, careva urme de moarte violentă nu au fost depistate. În urma măsurilor efectuate s-a stabilit că aceasta la data de 27.06.2020 a plecat la un grătar cu niște cunoscuți, din cuvintele acestora, fata s-a supărat pe ceva neclar și a plecat într-o direcție necunoscută, au căutat-o în jur de o oră însă nu au depistat-o, iazul unde a fost depistat cadavrul se află la o distantă de aproximativ 600 -700 metri de locul de picnic al acestora.

La moment se desfășoară măsuri de stabilire a tuturor circumstanțelor.

– Spălați-vă mâinile de multe ori;
– Evitați contactul cu persoane care sunt suspecte de infecții respiratorii acute;
– Nu vă atingeți ochii, nasul și gura cu mâinile;
– Acoperiți-vă gura și nasul dacă strănutați sau tușiți;
– Nu luați medicamente antivirale și nici antibiotice decât, în cazul, în care va prescrie medicul;
– Curățați toate suprafețele cu dezinfectanți pe bază de clor sau alcool;
– Utilizați masca de protecție doar, în cazul, în care suspectați că sunteți bolnav sau în cazul în care acordați asistență persoanelor bolnave;
– Sunați la 112 dacă aveți febră, tușiți sau v-ați întors din China sau zonele în carantina din Europa de cel puțin 14 zile;
– Animalele de companie nu transmit coronavirus.