Publică un anunț
piatasud.md

Campionatul European de Jiu Jitsu: Taraș Damian aduce aurul pentru Wolf Pack Academy, din Cahul

Campionatul European de Jiu Jitsu: Taraș Damian aduce aurul pentru Wolf Pack Academy, din Cahul

Taraș Damian, reprezentant al Clubului Sportiv „Wolf Pack Academy” din Cahul, a luat medalia de aur la Campionatul European de Jiu Jitsu. Competiția a fost organizată de Abu Dhabi Jiu Jitsu Pro (AJP) și a avut loc în Turcia între 6-8 octombrie 2023.

În cadrul competiției au participat sportivi din mai multe țări, precum România, Turcia, Emiratele Arabe, Rusia, Azerbaidjan, Bulgaria, Ucraina, Kazakhstan, Uzbekistan ș. a.

Într-o postare pe pagina sa de Facebook antrenorul Mircea Bragagiu i-a transmis felicitări campionului și pupilului său.

„Sincere felicitări Campionului nostru Taraș Damian pentru rezultatul obținut! Un început bun în cariera ta de luptător. Ai demonstrat caracter și voință nu numai în luptele de astăzi dar și pe tot parcursul pregătirilor! Ne mândrim! OSS!”, a scris acesta.

Menționăm că AJP este o organizație de sport profesionist care organizează peste 150 de evenimente în fiecare sezon pe toate cele șase continente. Această organizație are ca obiectiv creșterea nivelului de excelență și profesionalism în Jiu-Jitsu și le oferă sportivilor o platformă pentru a-și demonstra abilitățile și într-un mediu competitiv exclusiv.

Articole similare