Publică un anunț
piatasud.md

„Cântecele Tinereţii Noastre” au strâns sute de spectatori la Cahul (Video)

Sute de Cahuleni au participat la Festivalul muzicii retro „Cântecele Tinereţii Noastre” care a avut loc luni, 3 septembrie, în Parcul Central din oraş.

Piese din anii 70 – 90 ai secolului trecut au fost interpretate de către muzicanţii de altă dată. Unii dintre muzicanţi chiar au revenit în ţară pentru un timp scurt cu scopul de a evolua în cadrul acestui festival.

Potrivit Nataliei Ovcinicova, unul dintre organizatorii Festivalului, ideea de a organiza un astfel de eveniment a apărut în 1996. De atunci au fost organizate doar 4 festivaluri, după care acesta s-a transformat în concurs care actualmente se numeşte „Faces of Friends”.

De menţionat că printre spectatori, în acea seară se aflau şi persane de aceiaşi vârstă cu piesele care erau interpretate de pe scena improvizată. La auzul celor mai iubite piese din tinereţe mulţi spectatori nu au ezitat să danseze.

Potrivit autorităţilor locale, anul viitor acest festival va fi organizat în Piaţa Horelor, care la moment se află în reconstrucţie, şi mult mai multe persoane vor putea urmări spectacolul.

Articole similare