Publică un anunț
piatasud.md

CARANTINA strictă la Spitalul Raional Cahul

CARANTINA strictă la Spitalul Raional Cahul

În legătură cu răspândirea virusului COVID-19 pe teritoriul Republicii Moldova, Spitalul Raional Cahul introduce REGIM STRICT DE CARANTINĂ.

Anunțul a fost făcut pe pagina de facebook a instituției cu puțin timp în urmă.

Regimul strict de carantină presupune:

– vizita rudelor este strict interzisă ( rugăm toți pacienții să informeze rudele despre aceasta )

– pacienții programați la spitalizare și personalul medical vor avea acces pemis în instituție doar cu masca de protecție și dezinfectarea mâinilor la postul de pază cu antiseptic pentru mîini

– este interzisă ieșirea pacienților din secție

– sunt interzise nașterile în parteneriat

– sunt interzise consultațiile și proceduri pacienților ambulatori de către medicii din secție

– toți pacienții si personalul medical vor purta măști de protecție și mănuși(la necesitate), masca va fi schimbată minim la 2 ore sau când este nevoie, este interzisă înlăturarea acesteia!

– transmiterea coletelor către pacienți va avea loc prin intermediul serviciului de pază, care ulterior va telefona în secție, vă rugăm să telefonați pacientul pe numărul personal pentru a-l anunța!

– nu aduceți copii în vizita la rudeDe asemenea, pacienții și rudele acestora sunt atenționați că pentru încălcarea regimului de carantină vor fi sancționați.
„Dacă aveți istorii de călătorii în ultimele 3 săptămâni și apar simptome de îmbolnăvire, cum ar fi: febră, dureri de cap, tuse seacă/umedă sau dureri musculare, vă rugăm insistent să anunțați personalul medical sau să apelați la 112. Examinările profilactice pentru copii la policlinică sunt sistate temporar” se spune în comunicatul SR Cahul.

Articole similare