Publică un anunț
piatasud.md

Câştig fabulos la Loteria Naţională! O femeie din raionul Cahul a plecat acasă cu 130.000 de lei/VIDEO

Câştig fabulos la Loteria Naţională! O femeie din raionul Cahul a plecat acasă cu 130.000 de lei/VIDEO

Câştig fabulos la Loteria Naţională! O femeie din satul Lopăţica, raionul Cahul, a plecat acasă cu 130 de mii de lei. În cadrul ediţiei din 12 octombrie, Natalia Alaceva a acumulat 65 000 de lei în prima etapă, apoi şi-a dublat câștigul la etapa seifurilor de aur. Femeia a izbucnit în lacrimi de fericire după ce a aflat suma.

Natalia Alaceva are 35 de ani şi lucrează contabilă la primărie. Ea are trei copii şi din banii câştigaţi la Loteria Naţională vrea să le amenajeze camerele şi să îşi facă un garaj, transmite publika.md 

Ajunsă acasă, Natalia încă mai emoţionată: „Sunt foarte bucuroasă de apariţia acestui program. El dă speranţe. Pentru că în timpurile noastre grele, biletul nu este scump, dar ai şansa să-ţi îndeplineşti un vis în această viaţă, ceva la ce ai visat mereu, dar nu-ţi permiteai la moment”.

Femeia spune că este o norocoasă. Anul acesta ea a mai câștigat un televizor superb la Clubul VIP al Loteriei Naționale şi a descoperit 10 000 de lei într-un bilet de loterie.

Până acum, Loteria Națională a împărțit câștiguri în valoare de peste 500 de milioane de lei, dintre care peste 38 de milioane pe Scena Belșugului! 

Articole similare