Publică un anunț
piatasud.md

Ce lucrări au fost efectuate pentru 10 iunie 2024, de către S. A. ”Apă-Canal Cahul” // FOTO

Ce lucrări au fost efectuate pentru 10 iunie 2024, de către S. A. ”Apă-Canal Cahul” // FOTO

Echipa S.A. ”Apă-Canal Cahul” a finalizat ieri, 10 iunie 2024, lucrările programate de spălare și dezinfectare a rezervoarelor și rețelelor de apă potabilă din municipiu.

Operațiunile au demarat la ora 08:00, după golirea completă a rezervoarelor de colectare a apei potabile pe parcursul nopții precedente. Apa stocată a fost distribuită către oraș pentru a menține un flux constant pe durata lucrărilor.

Pe lângă activitățile de curățare și dezinfecție, echipele S.A. ”Apă-Canal Cahul” au efectuat reparații tehnice la o venă magistrală de distribuție a apei potabile și au înlocuit teul de repartizare din sala de pompare, cel care alimentează întregul municipiu Cahul.

Lucrările s-au finalizat la ora 22:00, urmate de procesul tehnologic de pompare a apei, care a durat mai mult decât programul inițial.

S.A. ”Apă-Canal Cahul” mulțumește locuitorilor municipiului pentru înțelegere și răbdare pe parcursul desfășurării lucrărilor, absolut necesare pentru a asigura calitatea și siguranța apei potabile furnizate.

Articole similare