Publică un anunț
piatasud.md

Cele mai atractive calități ale bărbaților, în funcție de zodie!

Cele mai atractive calități ale bărbaților, în funcție de zodie!

Fiecare semn zodiacal are atât trăsături de personalitate negative, cât și pozitive. Cu toții suntem imperfecți, dar perfecți pentru cineva anume!

Berbec(21 martie – 20 aprilie)

Berbecul este entuziast, iubește viața și se dedică total lucrurilor și activităților în care e implicat.

Pasiunea și disponibilitatea sa de a învăța sunt molipsitoare. Bărbatul Berbec are spiritul și determinarea unui războinic, lucru care se arată prin munca și prin activitățile sale. Are o personalitate puternică și e foarte ușor de înțeles. El poate fi o sursă de inspirație și motivație datorită optimismului și bucuriei sale pentru viață. Curajul Berbecului îl ajută să treacă prin unele dintre cele mai neplăcute momente din viață. El folosește acest curaj pentru a-și ajuta prietenii și familia în perioadele mai grele. Berbecul trăiește în prezent și este foarte spontan. Bărbatul Berbec, în special, va transforma o situație plictisitoare într-una extrem de interesantă. E mereu pregătit pentru a fi provocat și pentru a-i provica pe ceilalți.

Taur(21 aprilie – 21 mai)

Bărbatul Taur este puternic și imprevizibil.

Este adeptul unui stil de viață simplist și preferă ca lucrurile să rămână așa cum sunt. Este o persoană caldă, grijulie și iubitoare. De asemenea, este foarte de încredere și te poți baza oricând pe el când ai nevoie de ceva. Bărbatul din zodia Taur este foarte răbdător, practic și independent. Este extrem de sesibil și loial față de cei din viața sa și este afectuos, protectiv și generos cu cei dragi.

Gemeni(22 mai – 21 iunie)

Bărbatul Gemeni este foarte prietenos și vorbăreț, iar principalul său scop în viață este să obțină informații și să le dea mai departe.

Este energic și se adaptează cu ușurință. Bărbatul din această zodie este entuziast în tot ceea ce face. Este aventuros, dar preferă aventurile care implică stimulare mentală. Acest bărbat este extrem de deștept și curios. El depune mult efort în relațiile sale, apreciază intelectul, este flexibil și ia lucrurile așa cum vin.
 

Rac(22 iunie – 21 iulie)

Bărbatul din zodia Rac este grijuliu, compătimitor și sensibil din naștere.

El este foarte protector cu cei din viața sa. Bărbatul Rac pune preț pe încredere mai mult decât pe orice altceva. Este extrem de loial celor pe care îi iubește și în care are încredere. De asemenea, se bazează foarte mult pe intuiție. El are capacitatea de a face oamenii să se simtă iubiți și să se simtă bine cu el însuși. Este tenace și plin de resurse și, în general, foarte bine echilibrat în viața sa.

Leu(22 iulie – 22 august)

Bărbatul Leu este curajos și carismatic.

Deși are tendința de a se concentra mai mult pe aparență, el depunde eforturi consistente pentru a-și îndeplini obiectivele. Bărbatul Leu se va arunca cu capul înainte, fără să ezite. Nu se teme să vină cu idei noi și să-și asume riscuri, motiv pentru care acest semn e un lider excelent. Acest bărbat este foarte inteligent și neînfricat. Este recunoscător pentru lucrurile din viața sa și pentru ceea ce fac oamenii pentru el.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Bărbatul din zodia Fecioară este grijuliu, blând, amabil și mereu cu picioarele pe pământ.

Este o fire practică, orientată spre muncă și tinde să aibă abilități excelente de comunicare. Bărbatului Fecioară îi place ordinea și stabilitatea. El are capacitatea de a analiza și judeca cu exactitate oamenii, este sincer și loial față de cei pe care îi iubește și are tendința de a acționa mai mult cu mintea, decât cu inima. Este unul dintre cei mai valoroși oameni pe care ai putea să-i întâlnești.

Balanţă(23 septembrie – 22 octombrie)

Nativul din Balanță arată bine și are o energie generală blândă și calmă.

Bărbatul din această zodie ia decizii cu atenție și fără grabă. El este capabil să vadă situațiile din diferite puncte de vedere sau perspective. Se înțelege cu toată lumea și este considerat echilibrat, sociabil, plin de grație și sofisticat. Este compătimitor și atent la sentimentele celorlalți și face tot ce poate pentru a evita conflictul și rănirea oamenilor.

Scorpion(23 octombrie – 21 noiembrie)

Bărbatul din zodia Scorpion este intens, perceptiv și foarte atent la cei din jurul său, precum și la mediul său.

Este inteligent și poți învăța destul de multe de la el. Bărbatul Scorpion este pasional, curajos și un prieten sau partener extrem de fidel. De asemenea, are un simț intens al intuiției. El are o forță și o intensitate ieșite din comun, atât mental, cât și fizic. Scorpionul este hotârât, deștept și sensibil.

Săgetător(22 noiembrie – 21 decembrie)

Bărbatul Săgetător este curios, aveturos și iubește să experimenteze lucruri noi.

În general este entuziast și pasionat de interesele sale. De asemenea, este protector și generos cu timpul său și iubește viața. Este corect, însetat de cultură și cu o minte deschisă, deoarece pasiunea sa pentru învățare este intensă. Cunoașterea pentru el este esențială și îi place să călătorească, să viziteze locuri noi și să cunoască oameni noi. Bărbatul Săgetător este generos și idealist, cu un mare simț al umorului. El gândește clar și tinde să se concentreze asupra imaginii în ansamblu.

Capricorn(22 decembrie – 19 ianuarie)

Bărbatul Capricorn este bine organizat și capabil să facă multe pe cont propriu.

Este ambițios și harnic și este foarte serios atunci când vine vorba de atingerea obiectivelor sale. Este responsabil și dă dovadă de mult auto-control, ia decizii solide și este răbdător, de încredere și foarte practic. Bărbatul Capricorn este foarte inteligent și îți va stimula capacitatea de a vedea alte perspective sau laturi ale unei situații. Își divinizează familia și prietenii și este extrem de atașat de cei pe care îi prețuiește.

Vărsător(20 ianuarie – 18 februarie)

Bărbatul Vărsător este original și ambițios.

El va fi obiectiv și imparțial indiferent de situație. Este empatic și deschis la minte, independent și puternic, dar și extrem de implicat în orice lucru pe care și-l propune. Vrea să fie diferit de restul lumii. Vărsătorul este mai degrabă deștept decât arătos și pune preț pe stimularea intelectuală. Este de treabă, calm și rațional.

Pești(19 februarie – 20 martie)

Bărbatul din zodia Pești este sensibil și grijuliu față de ceilalți.

Este atent, deschis în ceea ce privește sentimentele sale și e foarte creativ. Este amabil, empatic și blând. Nativul din această zodie este considerat romanticul zodiacului. Îi pasă de ceea ce cred alții despre el, astfel încât comportamentul și acțiunile sale se pot schimba frecvent. El presupune că toți oamenii sunt buni și amabil, așa că este adesea rănit.

sursa: shok.md

Articole similare