Publică un anunț
piatasud.md

Centrul de Sănătate din Cahul va avea acoperiș nou. Vezi care firmă efectuează lucrările de reparație la această instituție medicală

Centrul de Sănătate din Cahul va avea acoperiș nou. Vezi care firmă efectuează lucrările de reparație la această instituție medicală

În curând IMSP Centrul de Sănătate Cahul (bloc A) va avea acoperiș reparat. În această vară Consiliul raional Cahul a selectat firma care va repara acoperișul acestei instituții medicale, lucrări pentru care autoritatea raională a plătit peste 1,7 milioane de lei. Firma care repară acest obiect este din orașul Cimișlia. 

La 29 iulie 2021, Consiliul raional Cahul a anunțat un concurs public de achiziționare a lucrărilor reparație capitală a acoperișului tip șarpant al Blocului A de la Centrul de Sănătate Cahul și al lucrări  de reparație la Centrul de Sănătate din satul Lebedenco, Cahul.

Suma planificată, conform anunțului de participare,  era de1,8 milioane de lei. Pentru Centrul de Sănătate din municipiul Cahul s-au prevăzut 1,7 milioane de lei, pentru instituția medicală de la Lebedenco 104 000 de lei.

La concursul pentru instituția din Cahul au participat doi agenți economici: Cooperativa Granit și S.C.Cimtermic.

Firma Cooperativa Granit este înregistrată în municipiul Comrat și a fost fondată în anul 1992. Compania are activități licențiate în domenii precum: construcţii de clădiri şi construcţii inginereşti, instalaţii şi reţele tehnico-edilitare, reconstrucţii, consolidări, restaurări. Potrivit portalului Infobase.md, firma are 14 angajați și în anul trecut a avut un venit din vânzări de 8,54 mil de lei. Cooperativa Granit a propus suma de 1,437,007.00  de lei, însă membrii grupului de lucru au respins oferta. 

A fost aleasă oferta cu cel mai mare preț

A doua ofertă, propusă de S.C.Cimtermic a fost de 1,760,288.07 de lei. Aceasta a fost și catalogată drept câștigătoare. 

Firma S.C. Cimetric SRL a fost fondată în anul 2007 și își are sediul în orașul Cimișlia. Potrivit portalului Infobase.md, firma are 20 de angajați. Principalul gen de activitate a acestei firme este construcția de clădiri rezidențiale și nerezidențiale. În anul 2019, firma respectivă a avut un venit din vânzări de 4,53 mil de lei. 

Firmă cu abonament la bani publici 

Cimetric SRL are abonament la bani publici. Doar în ultimii doi ani a obținut peste 15 contracte publice de la Primăria Cimișlia, Consiliul raional Cimișlia, Primăria Cahul, Serviciul Vamal etc. 

Articolul este realizat cu sprijinul financiar al Uniunii Europene. Conținutul său este responsabilitatea exclusivă a proiectului „Creșterea gradului de transparență a Primăriei și a Consiliul municipal Cahul” și nu reflectă neapărat punctele de vedere ale Uniunii Europene.

Articole similare