Publică un anunț
piatasud.md

Cioban din Taraclia omorât pentru că păștea oile pe terenul suspectului /VIDEO

Cioban din Taraclia omorât  pentru că păștea oile pe terenul suspectului /VIDEO

Un bărbat de 31 de ani, locuitor al orașului Taraclia, a fost reținut pentru 72 de ore, fiind suspectat de un omor săvârșit cu deosebită cruzime, precum şi din motive sadice. 

Polițiștii din Taraclia au fost sesizați la 19 decembrie despre faptul că într-un câmp a fost depistat la sol un bărbat vizibil cu leziuni corporale. 

La fața locului polițiștii au stabilit identitatea victimei, un bărbat de 52 de ani din aceeași localitate, cu semne de moarte violentă. 

În urma măsurilor speciale de investigații, efectuate de ofițerii Direcției investigații „Sud” a INI, polițiștii din Taraclia,  sub conducerea Procuraturii raionului Taraclia,  bănuitul a fost reținut. 

Acesta se ascundea la o stână din prejma orașului Taraclia.

Audiat de polițiști, suspectul a declarat că motivul săvârșirii infracțiunii ar fi  un conflict mai vechi cu victima și anume că oile pășunau pe terenurile lui.  

Mai mult, pentru a-și  ascunde urmele infracțiunii,  suspectul și-ar fi ars hainele cu care era îmbrăcat când a comis omorul. 

Continuare a măsurilor speciale de investigații și urmărire penală,  polițiștii au depistat locul unde bănuitul ar fi ars hainele, dar și cuțitul cu care ar fi  săvârșit infracțiunea.

Pe acest caz a fost pornită o cauză  penală în baza  art. 145, alin. 2, lit. „j” (omorul săvârșit cu deosebită cruzime, precum şi din motive sadice).

Conform legislației în vigoare persoana culpabilă de asemenea infracțiune riscă închisoare de la 15 la 20 de ani sau cu detențiune pe viață.

Articole similare