Publică un anunț
piatasud.md

CNA a premiat șase companii din Republica Moldova cu Trofeul Integrității

CNA a premiat șase companii din Republica Moldova cu Trofeul Integrității

Șase companii au primit Trofeul Integrității la nominalizarea „Implementarea standardelor de integritate”, acordat de Centrul Național Anticorupție în cadrul concursului „Marca Comercială a Anului 2023”.

 Deținătorii Trofeului Integrității sunt S.A. Moldcell, SRL Metro, S.A. Orange, S.A. Cet-Nord, S.A. Kaufland, S.A. Coca-Cola, care au îndeplinit cerințele, stabilite de organizatorii concursului și au contribuit la crearea unui mediu de afaceri concurențial, corect, bazat pe standarde de integritate, transparență și profesionalism.

Nominalizarea „Implementarea standardelor de integritate în sectorul privat” are ca scop încurajarea companiilor care implementează standardele de integritate, identifică și gestionează riscurile de corupție în activitatea lor și pun în aplicare proceduri eficiente anticorupție de a continua o abordare similară în afaceri.

De menționat, că Centrul Național Anticorupție pentru al cincilea an consecutiv premiază companiile care implementează standardele de integritate, în cadrul concursului „Marca Comercială a Anului”, organizat de Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova și Agenția de Stat pentru Proprietate Intelectuală.

Articole similare