Publică un anunț
piatasud.md

Concurs pentru postul de Specialist principal la Direcția Agricultură Cahul

Concurs pentru postul de Specialist principal la Direcția Agricultură Cahul
© imagine simbol

Consiliul Raional Cahul a anunțat deschiderea concursului pentru ocuparea funcției publice vacante de Specialist principal în cadrul Direcției agricultură, relații funciare, cadastru și patrimoniu public.

Scopul principal al funcției constă în implementarea mecanismelor adecvate de utilizare a sistemelor de agricultură durabilă și eficientă.

Printre sarcinile de bază ale postului se numără promovarea politicilor agricole, monitorizarea utilizării terenurilor agricole și oferirea de asistență organizatorică pentru implementarea proiectelor agricole. De asemenea, specialistul va fi responsabil pentru promovarea sectorului zootehnic și efectuarea controlului contractelor de arendă a terenurilor agricole.

Pentru a participa la concurs, candidații trebuie să dețină cetățenia Republicii Moldova, să posede limba română, să nu fi împlinit vârsta de 63 de ani și să îndeplinească alte criterii specifice. Este necesară o experiență de cel puțin un an în domeniul agriculturii, precum și cunoștințe solide în legislația agricolă și operarea pe calculator (Word, Excel).

Vezi aici care sunt celelalte criterii, ce ar trebui să conțină dosarul de participare, inclusiv și formularul de aplicare la concurs.

Articole similare