Publică un anunț
piatasud.md

Consiliul raional Cahul se convoacă în ședință pe 10 noiembrie

Consiliul raional Cahul se convoacă în ședință pe 10 noiembrie

Președintele raionului Cahul convoacă ședința extraordinară a Consiliului raional pentru data de 10 noiembrie, cu începere de la ora 10:00. 

Ordinea de zi a ședinței este formată din 9 subiecte, pe site-ul Consiliului raional Cahul sunt disponibile spre consultare doar 6 dintre acestea. 

Cele mai importante subiecte vizează Alocarea de mijloace financiare din fondul de rezervă, desfășurarea activităților de trecere în evidența militară a tinerilor din raionul Cahul, și modificarea unor decizii. 

Totodată, se preconizează a modifica Programul  privind repartizarea mijloacelor fondului rutier și limitelor alocațiilor pentru întreținerea periodică și reparații curente a  drumurilor de interes raional pentru anul 2022, dar și aprobarea structurii și organigramei Aparatului Preşedintelui raionului, ale direcţiilor şi ale altor subdiviziuni subordonate Consiliului Raional Cahul pentru anul 2023.

Ședința Consiliului raional Cahul este publică, la aceasta pot participa toți doritorii. Proiectele de pe ordinea de zi pot fi accesate aici.

Articole similare