Publică un anunț
piatasud.md

Consiliul Raional și-a desemnat cei mai remarcabili profesioniști din domeniul culturii

Consiliul Raional și-a desemnat cei mai remarcabili profesioniști din domeniul culturii
© foto cahul.md

Cu ocazia Zilei profesionale a lucrătorilor din domeniul culturii, Secția Cultură a Consiliului raional Cahul a organizat astăzi o ceremonie solemnă de premiere a celor mai remarcabili profesioniști din branșă.

Informația din acest articol este formulată din comunicatul de pe site-ul cahul.md astfel încât redacția ziuadeazi nu a fost invitată la acest eveniment. (sursa foto: CR Cahul)

La eveniment a participat conducerea raionului Cahul, Președintele Parlamentului Republicii Moldova, Igor Grosu, deputatul Ion Groza, reprezentantului Guvernului în teritoriu, Igor Șevcenco, Consulul General al României la Cahul, Gabriel Nicola, Episcopului Basarabiei de Sud, Preasfințitul Părinte Veniamin, precum și numeroși angajați din sfera culturii din raionul Cahul.

În cadrul ceremoniei, oficialitățile prezente au adresat mesaje de felicitare și apreciere adresate tuturor celor implicați în domeniul cultural, exprimând recunoștință profundă pentru profesionalismul, dedicația și contribuția lor esențială la dezvoltarea și consolidarea sectorului cultural. S-a subliniat importanța implicării active a creatorilor în valorificarea și promovarea tradițiilor și valorilor naționale, aceștia contribuind semnificativ la îmbogățirea patrimoniului cultural local și național.

Articole similare